Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Woning Markt 17 oktober 2024 in Landvast

De woningmarkt blijft onder druk staan. Ben jij starter op de woningmarkt, of ben je van plan te verhuizen, dan is het verstandig om je goed voor te bereiden als je op zoek gaat naar een huis. Tijdens de Woning Markt, welke op donderdagavond 17 oktober 2024 in Landvast in Alblasserdam wordt gehouden kom je alles te weten over de beste stappen naar je nieuwe woning.

Besems Verzekeringen en Hypotheken, Steef! Makelaars, Energieadvies Plus en notaris Van Ringelesteijn organiseren met elkaar de Woning Markt en geven vrijblijvend informatie en tips over het kopen van een huis en wat daar allemaal bij komt kijken. Doordat de makelaar, hypotheekadviseur, notaris en verduurzamingsadviseur in dagelijkse praktijk veel vragen van kopers krijgen weten ze wat er speelt en helpen ze je graag door tijdens de Woning Markt jouw specifieke vragen te beantwoorden. 

Steef! Makelaars
Stephan Bahlman van Steef! Makelaars ziet in de praktijk dat veel mensen een woonwens hebben maar worstelen met vragen als; hoe kom ik aan een huis in alle hectiek op de woningmarkt? Of; wat moet ik doen om te kunnen bezichtigen, wat is een goed bod en welke voorwaarden zijn belangrijk? Zo maar een paar vragen waar je, voordat je op zoek gaat naar een huis, een passend antwoord op zoekt. De makelaars van Steef! helpen je graag op weg met waardevolle tips.

Energieadvies Plus
Paul van der Hek, energieprestatieadviseur, krijgt bijna altijd de vraag; Wat moet ik doen om een A-label voor mijn woning te krijgen. Het effect van een verbeterd energielabel op de waarde van een woning wordt steeds groter. Bovendien geven veel banken rentekorting bij een A-label. Hoe je tot een beter energielabel kunt komen, daar kan Paul van der Hek je alles over vertellen.

Notaris Van Ringelesteijn
Hoewel de overdracht van een woning vaak als belangrijkste stap wordt ervaren zijn er rond de koop van een huis verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Wim van Ringelesteijn, notaris in Alblasserdam, krijgt vaak vragen over het belang van een samenlevingsovereenkomst, testament, draagplichtovereenkomst of levenstestament. Juist bij de aankoop van een woning is het verstandig om wensen en afspraken goed vast te leggen. De notaris vertelt je daar, in gewone taal, graag meer over.

Besems Verzekeringen en Hypotheken
Wat kan ik maximaal lenen en wat voor huis kan ik dan kopen? Dat is een veel gestelde vraag die Frits Poirot en Arie van den Heuvel, hypotheekadviseurs bij Besems, vaak horen. Het is mooi dat we veel mensen kunnen helpen bij het invullen van hun woonwens. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Zo zien we dat er voor starters op de woningmarkt en startende ondernemers ruimere mogelijkheden zijn dan vaak wordt gedacht. Door vooraf vrijblijvend advies in te winnen weet je exact wat er mogelijk is en kun je een goed bod doen met de daarbij passende voorwaarden.

Waar en wanneer? De Woning Markt is op donderdag 17 oktober 2024 in “de Salon” van Landvast in Alblasserdam. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom. Tijdens de avond worden twee korte workshops gegeven door Steef! makelaars en Besems Verzekeringen en Hypotheken. Daarbij hoor je meer over o.a. nieuwbouw in de regio en hoe je door je goed financieel voor te bereiden een grotere kans maakt op het kopen van een woning. Verder is er tussen 19.30 uur en 21.30 uur alle ruimte om te “Speeddaten” en al je vragen te stellen aan de makelaar, de notaris, de energieprestatieadviseur en de hypotheekadviseur. Toegang is gratis en vrijblijvend.

Heb je vragen over de Woning Markt in Landvast, neem dan contact op met Besems Verzekeringen en Hypotheken 078-6919206 info@besems.com of Steef! Makelaars 078-6991344 info@steef.nl

Terug naar overzicht